Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Informatii pentru productia de viziere din PET (1)

Informatii pentru productia de viziere din PET (1)

Atelierul ePlastice.ro functioneaza in parametri normali in aceasta perioada si sprijina eforturile tuturor persoanelor care contribuie la productia de masti si viziere de protectie pentru medici, dar si pentru uz privat, reusind sa proceseze gratuit debitarea CNC a peste 2.000 de metri liniari de material. Din depozitul nostru au plecat materiale catre persoane fizice, care au dat dovada de o imensa solidaritate si au donat din putinul lor, sau catre firme cu mii de angajati, care s-au reprofilat si au eficientizat la maximum productia acestor echipamente de protectie. 

Din informatiile stranse pana acum si din experienta avuta in lucrul cu materialele specifice pentru productia vizierelor, va informam ca singurul material recomandat pentru aceste produse este PET. Alte variante, precum PVC (Pentaprint) sau cel mai subtire sortiment de plexiglas, se dovedesc neeficiente, din motive simple: nu se pot dezinfecta in repetate randuri (dupa 2-3 dezinfectari se albesc), se sparg sau sunt prea grele pentru purtat.

In cazul PET, exista variantele APET si PETG, la APET raportandu-se de catre unii clienti o rezistenta mecanica mai scazuta pentru aceasta aplicatie, informatie pe care nu am verificat-o sau experimentat-o pana in prezent in lucrul cu APET. In ceea ce priveste folosirea lor pentru viziere, APET si PETG nu prezinta diferente structurale si nici nu se comporta mult diferit sub actiunea substanetlor chimice. Cel mai des, ele se dezinfecteaza cu clor, alcool sau apa oxigenata.

Grosimea optima este de 0.5mm, intrucat nu este nici atat de mica incat imaginea sa fie deformata si nici atat de mare incat sa devina dificil de purtat din cauza greutatii.

Director Web | Director Web | Director web premium | Powered By OpenCart and CsillámVilág
ePlastice.ro © 2020