Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

De ce sa alegi ePlastice.ro?

De ce sa alegi ePlastice.ro?

Oferta noastra este adaptata tuturor nevoilor de pe piata, astfel incat ePlastice.ro nu este numai locul in care veti gasi preturi bune, ci si raspunsuri, intelegere, cooperare si servicii de calitate. Fie ca aveti nevoie de aprovizionare constanta, in cantitati mari, fie ca va trebuie o cantitate mica, dar pentru un proiect special, ePlastice.ro este aici pentru a va ajuta. Oferim materiale si servicii de calitate superioara. Va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii competente atunci cand alegerea unei solutii depinde de mai multi factori. Garantam corectitudine si profesionalism, stiind ca succesul nostru depinde si de eficienta alegerii dumneavoastra.

Ce avantaje am ca si client ePlastice.ro?

Calitate. Seriozitate. Eficienta. Acestea sunt trei dintre valorile de baza pe care ne sprijinim zilnic in incercarea de a oferi fiecarui client avantajele de care are nevoie pentru a alege ePlastice.ro. Astfel, site-ul ePlastice.ro este locul in care puteti primi servicii gratuite pentru proiectul dumneavoastra (debitare, livrare, etc.) sau discount-uri surpriza, in functie de proiect. Primul pas: luati legatura cu noi si spuneti-ne ce aveti in plan. Vom gasi mereu o solutie avantajoasa!

Practic vorbind, iata lucrurile la care chiar tinem:

1. Te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie. Cea mai neplacuta surpriza este atunci cand constati ca materialul pe care l-ai cumparat nu e deloc potrivit pentru aplicatia ta, nu? Sau ca puteai sa dai de doua ori mai putini bani pe un alt produs care face acelasi lucru.

2. Testam materialele pe care le vindem. Vrem sa ne asiguram ca sfaturile pe care ti le oferim sunt mereu actuale si ca performantele produselor sunt ridicate.

3. Ambalam temeinic. Si, stai linistit, inlocuim rapid orice produse pe care s-au razbunat angajatii firmelor de curierat in timpul unei zile mai putin bune. Cu toate acestea, te informam ca, in medie, doar pentru 1 din 50 de colete sunt raportate neregularitati de catre clienti. Am imbunatatit constant tehnicile de ambalare si transport pentru a reduce bataile de cap, atat pentru noi, cat mai ales pentru tine.

Sa ne auzim cu bine la urmatoarea ta comanda!

Cu stima,
echipa ePlastice.ro

Director Web | Director Web | Director web premium | Powered By OpenCart and CsillámVilág
ePlastice.ro © 2021