Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre noi

ePlastice.ro a fost creat cu scopul de a oferi cele mai bune preturi la materiile prime necesare creatorilor de produse publicitare, profesionistilor din constructii si industrie. De asemenea, raspundem pozitiv si atunci cand este vorba despre proiecte DIY sau experimentale. Site-ul nostru deserveste cu placere orice clienti, fara sa tinem cont de o valoare minima a comenzii. 

ePlastice.ro este administrat de firma SC Geo&Vlad COM SRL, societate aflata de la inceputul anilor 2000 pe piata materialelor de constructii. Performantele inregistrate in segmentul care face obiectul de activitate al site-ului ePlastice ne-au invatat ca atentia acordata fiecarui client reprezinta cheia succesului pentru ambele parti. De aceea, va invitam sa ne contactati pentru orice intrebare la care informatiile existente deja pe site nu au un raspuns.


Contact: 0734.745.504
strada Valea Cascadelor, nr.23, complex Expotop Construct, stand D6, Bucuresti


Produsele noastre sunt afisate, adaugate si actualizate pe site in mod constant, pentru a avea o imagine completa asupra ofertei noastre. In cazul in care descrierea produsului este incompleta, lipseste sau pretul nu este afisat, va rugam sa ne contactati pentru a intra in posesia tuturor informatiilor de care aveti nevoie pentru a face o alegere corecta.

Director Web | Director Web | Director web premium | Powered By OpenCart and CsillámVilág
ePlastice.ro © 2022