Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Parbrize si geamuri de protectie din policarbonat compact

Parbrize si geamuri de protectie din policarbonat compact

Exemplu de aplicatie: geam de protectie din policarbonat compact pentru utilaj off-road

Placile din policarbonat compact sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa confectionati un parbriz pentru un utilaj sau un geam de protectie, un deflector pentru motocicleta sau automobil, un parbriz pentru o ambarcatiune (foto jos) sau orice alta aplicatie similara. Rezistenta ridicata la impact, rezistenta la temperaturi inalte, precum si claritatea optica excelenta fac din acest material o solutie de durata. 

Exemplu de aplicatie: parbriz din policarbonat compact pentru barca In timp ce sticla, fie ea si securizata, este supusa unui risc mult mai mare de a se sparge sau crapa, placile din policarbonat compact rezista la orice tip de impact. Cu cat grosimea placilor de policarbonat este mai mare, cu atat rata de succes este mai mare.

Grosimea recomandata in cazul in care doriti sa confectionati parbrize pentru utilaje mari este de minimum 10 mm, intrucat aceste vehicule (tractoare, autocamioane, autobasculante, etc) sunt frecvent supuse unui risc mai mare de impact, loviri accidentale, etc.

In cazul in care doriti sa realizati un parbriz pentru barca, cel mai folosit material este policarbonatul compact de 4 mm. Pentru ca este un material termoformabil, policarbonatul compact este alegerea ideala.

Avantajele policarbonatului compact

Exemplu de aplicatie: deflector de vant din policarbonat compact pentru motociclete ​Pe langa cele doua avantaje importante amintite mai sus, respectiv rezistenta la impact si claritatea (au un coeficient de aproape 90% de transmisie a luminii), placile din policarbonat au si alte cateva atuuri.

  • policarbonatul compact poate fi indoit la cald sau la rece
  • poate fi protejat UV
  • greutate redusa, comparativ cu sticla
  • izoleaza termic, fonic si electric
  • poate fi prelucrat la temperaturi variate, de la -40°C, pana la 135°C

Costuri reduse

Orice proiect aveti in minte, policarbonatul compact poate fi o solutie mai ales economica atunci cand vreti sa inlocuiti varianta numita "sticla" pentru a realiza un geam de protectie sau un parbriz pentru utilaj, masina, motocicleta, etc. Policarbonatul compact este de trei ori mai ieftin decat sticla securizata folosita in astfel de aplicatii.

Cere acum o oferta!

Daca ati ales deja policarbonatul compact pentru proiectul dumneavoastra, pasul urmator este sa aflati si ce costuri presupune acesta. Indiferent de buget sau aplicatie, va asteptam cu orice fel de solicitare la telefon 0734.745.504 sau pe e-mail, la contact@eplastice.ro

Director Web | Director Web | Director web premium | Powered By OpenCart and CsillámVilág
ePlastice.ro © 2019